Tuesday 4 June 2013

(: Air Tangan Ku :) -Cheese Tart-

Assalamualaikum...Tengah dok lepak2 lepas sidai kain tetiba teringat nak tgk gambo yang anak2 masukkan kat web cam darling aku ni (cik computerlah tu..).  Macam yg aku kongsi smlm kamera aku kan dah masuk air jadi xlehlah nak amik gambo (masuk airlah SGT !!!)...Oklah disini aku kongsikan hasil air tangan aku utk tatapan sapa2 yg sudi nak tgk....Ehem..ehem ini utk dijual ye....jgn x tau pulak...hihihi...
Tengok aje pastu jgn lupa pegang tisu...kesat air liur..hahaha..lau nak rasa apalagi tempahlah n calling2 aje....             LIZA 012 7730491
Cheese Tart Sebelum Dibakar..Nampak tak fillingnya mcm x kemas? haa..tu sebab belum dibakar..


Atas nie cheese tart yang telah dibakar..fillingnya dah nampak kemas sikit kan.. >.<


Cheese Tart yang dah dimasukkan dlm kotak..Nie hanya contoh je taw..Leez jual dlm kuantiti 25biji, 30biji, 50biji dan ++ .. 

Cheese Tart Blueberry ready utk dipasarkan

Cheese Tart Strawberry ready utk dipasarkan
Okay lah, setakat nie je..terima kasih sudi 'usha-usha' blog nie.. : ) Lepas nie insyaallah akan ada lagi entry tentang 'air tangan' Leez nie..Jap jap ! Nak tau harga? klik sini lah sini lah .. : )

PETUA UNTUK HARI INI

Bila kali pertama menggunakan acuan tart, acuan biskut kapal atau apa-apa acuan yang digemari...Jangan terus digunakan, gerenti dough biskut akan melekat didalam acuan anda.. Terlebih dahulu basuh acuan-acuan tersebut dan lapkan hingga kering..  Untuk mengelakkan biskut melekat apabila siap dibakar...Letakkan majerin dikeliling dalam acuan. Bakar sekejap didalam oven dalam 15 minit....Keluarkan acuan, sejukkan dan bolehlah digunakan untuk membuat biskut kegemaran anda.  Insyallah biskut akan mudah keluar dari acuannya....

SELAMAT MENCUBA !!!    - Lebih banyak petua di Petua -






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved norlizasarno70.blogspot.com