Terma & Syarat1)Cara Tempahan Boleh Dibuat
 i) Email terus ke norlizasarno@gmail.com atau
 ii) Personal Message (PM) ke Facebook-- https://www.facebook.com/LeezsHomemadeCookiesAndCakes (Leez’s Homemade Cookies And Cakes)    ATAU https://www.facebook.com/norliza.sarno?ref=tn_tnmn (Norliza Sarno)
iii)Penghantaran secara terus akan dibuat kepada pelanggan yg membuat tempahan di Kluang, Johor. 
∞No Tel: 012-7730491∞


2) Setiap tempahan yang dilakukan mestilah menyatakan dengan jelas perkhidmatan / tempahan yang anda inginkan. Sila sertakan nama dan alamat penuh jika penghantaran melalui pos.


3) Untuk Cheese Tart, tempahan hanya akan diproses setelah deposit sebanyak 50% (jika kuantiti tempahan lebih daripada 5 pcs) daripada keseluruhan harga tempahan diterima. Jika kuantiti tempahan kurang daripada 5 pcs, pembayaran penuh dialu-alukan. Deposit tidak akan dipulangkan jika tempahan dibatalkan oleh penempah / pembeli.
   
     Untuk Kek, tempahan hanya akan diproses setelah deposit sebanyak 50% daripada keseluruhan harga tempahan diterima. Pembayaran penuh juga dialu-alukan. Deposit tidak akan dipulangkan jika tempahan dibatalkan oleh penempah / pembeli.


4) Bayaran boleh dibuat secara Cash On Delivery (COD) atau melalui pemindahan duit ke akaun (sila pm saya di facebook utk mendapatkan no.akaun atau email saya)


5) Tempahan akan  mengambil masa maksimum1 minggu untuk disiapkan (bagi Cheese Tart, Kek Batik dan Kek Lapis Asam Manis).Ia juga bergantung kepada kuantiti tempahan.


6) Bagi cenderahati(seperti tempahan untuk majlis pertunangan, perkahwinan, hari jadi dll), tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya 1 bulan sebelum majlis juga bergantung kepada kuantiti tempahan. Tempahan utk cenderahati akan disertakan dengan kotak yang dihias oleh pihak kami atau mengikut kehendak pelanggan. Setiap kotak yang dihias akan dikenakan charge tambahan mengikut perbincangan.


7)Bayaran courier service / Pos Laju ditanggung oleh penempah / pembeli. Klik untuk mendapatkan charge penghantaran Pos Laju. http://www.pos.com.my/v1/main2.asp?c=/v1/tariff/poslaju/emsrate.asp 


8) Penghantaran dilakukan hanya setelah bayaran penuh diterima.


9) Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan semasa proses penghantaran. Walaubagaimanapun perbincangan boleh dilakukan.


-TERIMA KASIH KERANA BERURUSAN DENGAN KAMI-
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved norlizasarno70.blogspot.com